Afgeronde Projecten

Wisselink Caravans en Campers

Het pand van Wisselink Caravans en Campers volledig omgebouwd naar LED verlichting.
– Werkplaats LED TL ombouw in bestaand armatuur
– Showroom LED TL ombouw in bestaand armatuur
– Showroom de gasontlading lampen omgebouwd naar LED 2700K voor een extra warm gevoel (150W p.s. -> 30W p.s.)
– Kantoren voorzien van LED panelen
– Spotjes buiten vervangen voor LED spots.


Koning Hekwereld

De werkplaats, kantoor, kantine en wasruimte voorzien van nieuwe LED verlichting. In de werkplaats zijn de bestaande traditionele TL armaturen omgebouwd naar LED TL lampen. Voor het kantoor, kantine en wasruimte zijn er LED panelen geplaatst van 120×30 cm.


Fruitbedrijf Horstink

Mooie opdracht afgerond bij Fruitbedrijf Horstink in Rha/Steenderen. De super mooie winkel komt extra naar voren door de nieuwe verlichting. Ook de werkruimte en koelcellen zijn voorzien van nieuwe LED verlichting

“De oude TL verlichting in winkel en koelschuur is vervangen door nieuwe LED verlichting. Alles is weer goed verlicht en we gaan een stuk minder energie verbruiken. Dat is een mooi stapje in de goede richting.

Prima geregeld door Jurian Tiggeloven. “

Manege De Grolse Veste

Project bij “Manege De Grolse Veste” waar wij de oude lampen hebben vervangen voor LED ufo’s. Deze lampen hebben een hogere lichtopbrengst en een lager energie verbruik dan de oude lampen. Ook hebben de LED ufo’s een bredere stralingshoek waardoor het in de hoeken en in de paardenbak geen schaduw oplevert wat de oude lampen wel hadden.

Fortes Energy Systems

Compleet bedrijfspand omgebouwd naar LED TL, de kantoren, kantine en wasruimte voorzien van LED panelen 60×60 en 30×120. In de hal en overloop downlights gemonteerd

LED strip in de overstek gemonteerd met een schemerschakelaar. Deze ledstrip is in de binnenkant geplakt van de overstek zodat het een mooi lichtresultaat geeft tegen het bedijfspand.

Bakker Heyerman

Bakker Heyerman in Lichtenvoorde voorzien van mooie grote LED spots. Dit plafond is door de eigenaar zelf gemaakt waardoor er de vraag was of ik een LED lamp kon leveren met de afmetingen zoals de oude lamp, Natuurlijk!

Tebuvo

De traditionele TL armaturen omgebouwd naar LED. De klant had een nieuwe slimme meter waar de verlichting op 1 groep stond. De klant heeft het voortijd en natijd bekeken en zag met eigen ogen dat hij alleen al op de verlichting 66% aan het besparen is! Ook was hij zeer tevreden over de lichtopbrengst!

“Mooie besparing van 3,2 Kw naar 1,1 Kw, met super dank aan Jurian Tiggeloven. Deze kan ik iedereen aanbevelen, snel en netjes werk.

Correct volgens afspraak”

Garage Van Aal

Ook bij de garage van Van Aal hebben wij het complete gebouw mogen ombouwen naar LED verlichting. Ook hier zijn de traditionele TL armaturen omgebouwd naar LED. Op de donkere plekken langs de autobrug hebben wij extra armaturen geplaatst.